Cukiniowe nafarszerowane krążki z koperkiem! Przepis i wykonanie Krzyś Bartczak alias majster Krzysiu
Cukinie to dobre warzywa, bo niskokaloryczne, aktualnie mega tanie, a i można je przyrządzać na mnóstwo, mnóstwo sposobów. I to tych prostszych ( moich) i tych wykwintnych ( Bartczakowych). Z cukinii czarujemy lecza, placuszki, zapiekanki, dodatki do makaronu, ryżu, a te zostały pokrojone w krążki i wypełnione farszem.
fot. Kacper Bartczak
Wyglądają wypaście, ponoć smaczne też były - a ponoć, bo nie jadłam, nie miałam tej przyjemności... niestety. Ale zdjęciem się chwalę i dodaje jako fajną inspirację na obiad:).
p.s. koperek rządzi!
fot. Kacper Bartczak
Wyglądają wypaście, ponoć smaczne też były - a ponoć, bo nie jadłam, nie miałam tej przyjemności... niestety. Ale zdjęciem się chwalę i dodaje jako fajną inspirację na obiad:).
p.s. koperek rządzi!
Komentarze
Prześlij komentarz