tag:blogger.com,1999:blog-1869977603016062048.post1338082232080300096..comments2023-04-02T14:23:15.041+02:00Comments on Zielony Papiszon... co dziś jemy?: Puszysty sernik dyniowyzielonypapiszon Paulina Zakrzewskahttp://www.blogger.com/profile/05591505087070335925noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1869977603016062048.post-7316620030163898522015-01-16T13:49:01.500+01:002015-01-16T13:49:01.500+01:00Dla zainteresowanych dodaję przepis na mus dyniowy...Dla zainteresowanych dodaję przepis na mus dyniowy (Małgosiu, dasz radę!). <br />Kroisz dynię w kostkę, bez skóry ofcors, wrzucasz do rondelka (dynię, nie skórki), podlewasz nieco wodą, to mięknie, dodajesz odrobinę cukru, i podgrzewasz, by wyparował nadmiar płynu. Trochę jakbyś robiła powidła. Mus można zamrażać! zielonypapiszon Paulina Zakrzewskahttps://www.blogger.com/profile/05591505087070335925noreply@blogger.com